Benzine Dev Zam: Vatandaşların Tepkisi Yükseliyor

EKONOMİ 01.02.2024 - 16:09, Güncelleme: 01.02.2024 - 22:57 2298+ kez okundu.
 

Benzine Dev Zam: Vatandaşların Tepkisi Yükseliyor

Son günlerde akaryakıt fiyatları adeta tavan yaparken, vatandaşlar araçlarına binmekte zorlanıyor. Bir hafta içinde üç kez yapılan zamlar, ekonomik sıkıntıları derinleştiriyor ve tepkileri arttırıyor.
BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ! BENZİN VE MOTORİNE PEŞ PEŞE ÜÇ ZAM  AKP iktidarı altında, Türkiye'nin zam yüzyılı yaşanıyor. Akaryakıt fiyatları her gün artarken, vatandaşlar pompa fiyatlarının sabitlenmesini beklerken sürekli zam haberleriyle karşılaşıyor.  BENZİNE DEV ZAM! 40 LİRAYI AŞTI En son gece yarısı itibarıyla benzine yapılan 95 kuruşluk zam, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde litre fiyatının 40 lirayı aşmasına neden oldu. Bu sürekli artan fiyatlar, ekonominin zorluğunu giderek daha fazla hissettiriyor. Motorine yapılan yüksek zammın hemen ardından gelen benzine yapılan zam, vatandaşların cebini daha da yakıyor. Zamla birlikte, İstanbul Avrupa yakasında benzinin litresi 39.35 lira, Ankara'da 40 lira, İzmir'de 40.24 lira, Adana'da 40.62 lira, Bursa'da 40.08 lira, Antalya'da 40.72 lira ve Diyarbakır'da ise 40.93 lira oldu. Artan akaryakıt fiyatlarıyla birlikte, vatandaşların ekonomik olarak zorlu bir dönemden geçtiği açıkça görülüyor
Son günlerde akaryakıt fiyatları adeta tavan yaparken, vatandaşlar araçlarına binmekte zorlanıyor. Bir hafta içinde üç kez yapılan zamlar, ekonomik sıkıntıları derinleştiriyor ve tepkileri arttırıyor.

BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ!

BENZİN VE MOTORİNE PEŞ PEŞE ÜÇ ZAM

 AKP iktidarı altında, Türkiye'nin zam yüzyılı yaşanıyor. Akaryakıt fiyatları her gün artarken, vatandaşlar pompa fiyatlarının sabitlenmesini beklerken sürekli zam haberleriyle karşılaşıyor. 

BENZİNE DEV ZAM! 40 LİRAYI AŞTI
En son gece yarısı itibarıyla benzine yapılan 95 kuruşluk zam, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde litre fiyatının 40 lirayı aşmasına neden oldu. Bu sürekli artan fiyatlar, ekonominin zorluğunu giderek daha fazla hissettiriyor. Motorine yapılan yüksek zammın hemen ardından gelen benzine yapılan zam, vatandaşların cebini daha da yakıyor. Zamla birlikte, İstanbul Avrupa yakasında benzinin litresi 39.35 lira, Ankara'da 40 lira, İzmir'de 40.24 lira, Adana'da 40.62 lira, Bursa'da 40.08 lira, Antalya'da 40.72 lira ve Diyarbakır'da ise 40.93 lira oldu. Artan akaryakıt fiyatlarıyla birlikte, vatandaşların ekonomik olarak zorlu bir dönemden geçtiği açıkça görülüyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.