Pozantı Belediyespor 3 puana kilitlendi

SPOR 19.10.2023 - 14:38, Güncelleme: 19.10.2023 - 14:38 3981+ kez okundu.
 

Pozantı Belediyespor 3 puana kilitlendi

Adana Süper Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden Pozantı Belediyespor, ligin ilk karşılaşmasında Yapı Meslekspor’la 1-1 berabere kalarak istediği sonucu alamasa da, evinde ağırlayacağı İncirlikspor maçından mutlak 3 puan hedefliyor.
Yapı Meslekspor maçında kişisel hata sebebiyle erken gol yediklerine vurgu yapan Pozantı Belediyespor Teknik Direktörü Orhan Közig,  “Basit bir gol yedik ama sonra toparlandık. Oyunun zaten büyük bölümünde biz hep üstün oynayan taraf olduk. Çok gol pozisyonu bulduk. İlk maç olmasından dolayı gol yollarında da etkili olamadık. Lige bir ay kala takım oluşturulmasına rağmen yine de iyi bir maç çıkardık. Son dakikada yine iki topumuz direkten döndü” şeklinde konuşarak, oyundaki mücadeleyi sonuna kadar bırakmadıkları için futbolcularını tebrik etti. “POZANTILILARI MAÇLARIMIZA BEKLİYORUZ” Hafta içinde Yapı Meslekspor maçında yaptıkları hatalar üzerinde durduklarını belirten Közig, “Tesis ve imkan açısından eksiğimiz yok. Onursal Başkanımız Mustafa Çay tüm ihtiyaçlarımızı karşılıyor. Bazı günler tek, bazı günler çift idman yapıyoruz. Forvet ve orta saha oyuncularını sabah ayrı olarak gol vuruşlarına çalıştırdım. Öğleden sonra yine tüm takım, beraber çalıştık. Allah’ın izniyle sahamızda karşılaşacağımız İncirlikspor maçını kazanarak yönetim ve taraftarımıza 3 puanı hediye edeceğiz” şeklinde konuşarak tüm Pozantılıları maçları izlemeye davet etti. Rakibin çok iyi veya kötü olmasının öneminin olmadığını, kendilerinin nasıl futbol oynayacaklarının daha önemli olduğuna vurgu yapan Közig, kendilerinin iyi olmaları gerektiğinin altını çizdi. “BAŞKAN ÇAY, NE İSTEDİYSEK SUNDU” Onursal Başkan, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın takıma olan duyarlılığının herkes tarafından dile getirildiğini ifade eden Teknik Direktör Orhan Közig, “Taşın altına elini sokan biri. Biz ne istediysek yönetim olarak sundular. Kalacak yer, yemek ve saha sıkıntımız yok. Bize de bunun karşılığını vermek düşüyor. Bizim sadece onlara üç puan borcumuz var” diyerek her maça 3 puan parolası ile çıkacaklarını söyledi. Yedek kulübesindeki futbolcularının da yetenekli olduklarını belirten Közig, cezalı veya sakatlık durumunda oyuna giren oyuncuların da çıkanı aratmadığını söyledi.
Adana Süper Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden Pozantı Belediyespor, ligin ilk karşılaşmasında Yapı Meslekspor’la 1-1 berabere kalarak istediği sonucu alamasa da, evinde ağırlayacağı İncirlikspor maçından mutlak 3 puan hedefliyor.

Yapı Meslekspor maçında kişisel hata sebebiyle erken gol yediklerine vurgu yapan Pozantı Belediyespor Teknik Direktörü Orhan Közig,  “Basit bir gol yedik ama sonra toparlandık. Oyunun zaten büyük bölümünde biz hep üstün oynayan taraf olduk. Çok gol pozisyonu bulduk. İlk maç olmasından dolayı gol yollarında da etkili olamadık. Lige bir ay kala takım oluşturulmasına rağmen yine de iyi bir maç çıkardık. Son dakikada yine iki topumuz direkten döndü” şeklinde konuşarak, oyundaki mücadeleyi sonuna kadar bırakmadıkları için futbolcularını tebrik etti.

“POZANTILILARI MAÇLARIMIZA BEKLİYORUZ”
Hafta içinde Yapı Meslekspor maçında yaptıkları hatalar üzerinde durduklarını belirten Közig, “Tesis ve imkan açısından eksiğimiz yok. Onursal Başkanımız Mustafa Çay tüm ihtiyaçlarımızı karşılıyor. Bazı günler tek, bazı günler çift idman yapıyoruz. Forvet ve orta saha oyuncularını sabah ayrı olarak gol vuruşlarına çalıştırdım. Öğleden sonra yine tüm takım, beraber çalıştık. Allah’ın izniyle sahamızda karşılaşacağımız İncirlikspor maçını kazanarak yönetim ve taraftarımıza 3 puanı hediye edeceğiz” şeklinde konuşarak tüm Pozantılıları maçları izlemeye davet etti.
Rakibin çok iyi veya kötü olmasının öneminin olmadığını, kendilerinin nasıl futbol oynayacaklarının daha önemli olduğuna vurgu yapan Közig, kendilerinin iyi olmaları gerektiğinin altını çizdi.
“BAŞKAN ÇAY, NE İSTEDİYSEK SUNDU”
Onursal Başkan, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın takıma olan duyarlılığının herkes tarafından dile getirildiğini ifade eden Teknik Direktör Orhan Közig, “Taşın altına elini sokan biri. Biz ne istediysek yönetim olarak sundular. Kalacak yer, yemek ve saha sıkıntımız yok. Bize de bunun karşılığını vermek düşüyor. Bizim sadece onlara üç puan borcumuz var” diyerek her maça 3 puan parolası ile çıkacaklarını söyledi.
Yedek kulübesindeki futbolcularının da yetenekli olduklarını belirten Közig, cezalı veya sakatlık durumunda oyuna giren oyuncuların da çıkanı aratmadığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.