TOROS KAPLANI, 8. KEZ BERABERE!

SPOR 22.03.2022 - 17:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1487+ kez okundu.
 

TOROS KAPLANI, 8. KEZ BERABERE!

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, Eyüpspor ile 1-1 berabere kaldı.    Yeni Adana Şehir Stadı'ndaki karşılaşmada, ilk gol Adanaspor'dan geldi. 61. dakikada Yohan Roche takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Eyüpspor ise 10 dakika sonra bu gole Pa Dibba ile karşılık verdi. Eyüpspor 28. dakikada ise Umut Bulut ile penaltı atışı kaçırdı.  Turuncu beyazlılar, ligde 10 galibiyet, 8 beraberlik 10 mağlubiyet ve 38 puanla 8. sırada yeralıyor.  Adanaspor, 3 Nisan Pazar günü Altınordu ile karşı karşıya gelecek. Turuncu beyazlıların oynayacakları diğer maçlar ise şöyle; Balıkesirspor, Ankaragücü, Samsunspor, Tuzlaspor, Boluspor, İstanbulspor, Kocaelispor.

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, Eyüpspor ile 1-1 berabere kaldı. 

 

Yeni Adana Şehir Stadı'ndaki karşılaşmada, ilk gol Adanaspor'dan geldi. 61. dakikada Yohan Roche takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Eyüpspor ise 10 dakika sonra bu gole Pa Dibba ile karşılık verdi. Eyüpspor 28. dakikada ise Umut Bulut ile penaltı atışı kaçırdı. 
Turuncu beyazlılar, ligde 10 galibiyet, 8 beraberlik 10 mağlubiyet ve 38 puanla 8. sırada yeralıyor. 


Adanaspor, 3 Nisan Pazar günü Altınordu ile karşı karşıya gelecek. Turuncu beyazlıların oynayacakları diğer maçlar ise şöyle; Balıkesirspor, Ankaragücü, Samsunspor, Tuzlaspor, Boluspor, İstanbulspor, Kocaelispor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.